pondělí 20. ledna 2014

Pomluvte nás!

Ahoj všichni naši fanoušci! (počet odběratelů 0)

Pro velký zájem o náš blog (počet shlédnutí 3) a o to dozvědět se o nás víc, jsme se rozhodly prozradit vám o nás víc...

Přezdívky Šída a Šomí vznikly v době, kdy sme byly ještě trapný, teď už nejsme. Vzhledem ke komentářům a častým dotazům níže, sem se rozhodly odpovědět na několik osobních otázek (počet komentářů 0).

Šída má zlýho psa, co všechny kouše, hnědý vlasy zničený po trvalý, která už se několik let nenosí, miluje pořádek a pečlivost (tak moc, že jí lidi fakt neradi berou k sobě domů), s láskou konzumuje všechno maso - podle Šomí brutálně zavražděný zvířátka, spí v ponožkách, do kterých pak pečlivě zakasá legíny a do těch tričko, aby úspěšně propotila noc, miluje všechny jednorožce (asi jako všichni, co chtěj mít úspěšnej blog), má nestydatě dlouhý vztah jenom s jednou živou osobou, která studuje nějaký kódy na VŠE (prostě umí líp restartovat počítač) a Šídin volný čas nejčastěji vyplňují sušenky na gauči u televize, když není zrovna venku, protože není doma.

Šomí v ponožkách fakt nespí a nic si nikam nekasá, má kočku, která přišla na planetu podmanit si lidskou rasu (jakože je taky zlá), vlasy by měla rovný, kdyby je neměla v jednom blonďatym dredu, myslí si o sobě, že je víla, miluje špínu a chaos (takže Šídu k sobě nikdy nepozvala), miluje všechny zvířata (a hlavně živý), což Šída sice tvrdí taky, ale asi ne dost, když je jí!!! (objektivní nestranná poznámka nezávislé redakce) Zatímco Šída poslouchá radostný pop, což Šomí sice někdy taky, ale jenom potají potmě zamklá ve svym pokoji, veřejně říká, že poslouchá tvrdou hudbu, má krátkodobej vztah s imaginárním bubeníkem úspěšný rockový kapely, kterej má spoustu tetování (teď maj zrovna pauzu a Šídě zatim nebyl představen)

2 komentáře:

  1. Duo debžots! :) Vaše příspěvky sleduji jiř třetím rokem, a musím říct že Šíša už docela vyzrála a Šíma asi taky, protože si je beztak pletu. Zkuste čichat toulen jako já, uvidíte realitu takzvaně pod parou, možná Vám to pomůže ve strastipných životech!
    Pac a pusu
    Princezna Consuela Bananahemok

    OdpovědětVymazat
  2. "OPIŠTE KÓD A POTVRĎTE TAK ŽE NEJSTE ROBOT" ??? :D Oni něco tušej sakra????

    OdpovědětVymazat